Stručno studijsko putovanje: BIODINAMIČKA POLJOPRIVREDNA TURA - AUSTRIJA – POLJSKA – ČEŠKA

Objavljeno: 20. 03. 2024.
Stručno studijsko putovanje: BIODINAMIČKA POLJOPRIVREDNA TURA - AUSTRIJA – POLJSKA – ČEŠKA

U sklopu obilježavanja stogodišnjice Poljoprivrednog tečaja Rudolfa Steinera, pionira biodinamičke poljoprivrede, pozivamo vas na stručno studijsko putovanje Biodinamička poljoprivredna tura Austrija - Poljska – Češka.

Organizatori putovanja, Lokvina d.o.o. za ekološku poljoprivredu i Centar dr. Rudolfa Steinera, u suradnji s putničkom agencijom Travelego, pružaju vam jedinstvenu priliku da istražite najznačajnije lokacije u području biodinamičke poljoprivrede. Putovanje će trajati od 10. 6 do 15. 6. 2024. godine, kroz tri predivne zemlje Austriju, Poljsku i Češku.

Tijekom šestodnevnog putovanja imat ćete priliku posjetiti proizvođače biodinamičkog i ekološkog sjemena, farme i edukacijska imanja, vinograde, vinarije te proizvođače poljoprivrednih strojeva i alata. Uz to, imat ćete priliku degustirati  različite biodinamičke proizvode kao što su vina, mlijeko, sirevi... Naravno, razgledat ćemo i neke od najznačajnijih turističkih destinacija u zemljama koje posjećujemo.

Ovo studijsko putovanje će vam kroz stručnu podršku pružiti jedinstvenu priliku da istražite temelje biodinamičke i ekološke poljoprivrede te da steknete nova znanja i iskustva koja će vam pomoći u shvaćanju farme kao živog organizma, odgovornog za stvaranje i održavanje vlastitog zdravlja.

Pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj avanturi i budite dio putovanja koje će vas inspirirati, educirati i zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

Pogledajte detaljan program putovanja, cijenu i mogućnosti plaćanja te osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

  Novosti o ekološkoj proizvodnji - Sve