Novo u ponudi: mreže za zaštitu vanjskih usjeva

Objavljeno: 02. 04. 2019.
Novo u ponudi: mreže za zaštitu vanjskih usjeva

Poljoprivredne kulture  ovisne su o klimatskim uvjetima, a kao osnovna zaštita od nepovoljnih vremenskih uvjeta je postavljanje zaštitnih mreža.

Zaštitne mreže sve se češće primjenjuju za zaštitu vinograda, voćnjaka i usjeva od tuče, vjetra i jakog sunca. Osim od nepovoljnih vremenskih uvjeta, mreže pružaju i zaštitu od divljači, ptica, glodavaca, puževa te ostalih štetnih insekata, a pogoduju i stvaranju povoljnije mikroklime usjeva.

  • Štite od klimatskih utjecaja: sunce, kiša, vjetar, tuča
  • Pomažu stvaranju pogodne mikroklime: upravljanje vlagom i temperaturom
  • Štite od štetočinja: insekti, puževi,glodavci, ptice, divljač

MDB Texinov, kao jedan od vodećih europskih proizvođača,  proizvodi i distribuira svoje proizvode već više od 30 godina, a svojim klijentima nudi visokokvalitetne proizvode kontrolirane proizvodnje  i kvalitetnu uslugu. Kako bi Vam ponudili sveobuhvatan sustav i zaštitu vanjskih usjeva, osim zaštitnih mreža standardnih dimenzija u ponudi su i mreže rađene po mjeri te široka paleta dodatne opreme za ugradnju i upravljanje.

Zaštitite svoje usjeve od nepovoljnih klimatskih uvjeta ili štetočina, a samim time ostvarite uvjete za  nesmetano dozrijevanje plodova. Za sve dodatne informacije, pomoć kod odabira idealne mreže za Vaše usjeve i izračun cijene, obratite nam se s povjerenjem.

Ponudu mreža za zaštitu usjeva pogledaj ovdje.

 
 
  Novosti o ekološkoj proizvodnji - Sve