Pronalaženje tržišta

Objavljeno: 03. 05. 2018.
Pronalaženje tržišta

Jedan od osnovnih problema s kojima se u današnje vrijeme susreću ekološki proizvođači u Hrvatskoj jest neorganiziranost tržišta ekoloških proizvoda. Upravo iz tog razloga djelovanje naše tvrtke značajnim je dijelom usmjereno pronalaženju i razvoju tržišta za ekološke proizvode.

Pomažemo pri uspostavljanju i ojačavanju veza između ekoloških proizvođača i kupaca njihovih proizvoda, te razvijanju njihove međusobne suradnje. Ekološkim proizvođačima pruža se podrška pri ulasku na domaća i strana tržišta, unaprijed se osigurava otkup njihovih proizvoda a samim time omogućuje efikasnije poslovno planiranje, organiziranje i ugovaranje buduće proizvodnje.

Lokvina d.o.o. je aktivan član IFOAM-a (Međunarodne federacije pokreta ekološke poljoprivrede), koji predstavlja temelj međusobne suradnje širokog spektra dionika u svakom od područja ekološke poljoprivredne proizvodnje. Zahvaljujući tome, Lokvina je stekla pouzdane partnere i radi na osiguravanju kanala za plasiranje ekoloških proizvoda na tržište. Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju i ukidanjem carina između zemalja članica, tržišta svih proizvoda su proširena, što predstavlja velik potencijal za hrvatske ekološke proizvođače no ujedno donosi nova pravila vezana za plasman roba, pri čemu Vam možemo pomoći svojim iskustvom, znanjem i kontaktima.

Poveznice

ekološki proizvođačiklaster ekološke poljoprivredetržište ekoloških proizvoda
  Djelatnosti - Sve