Prodaja eko sjemenja

Objavljeno: 03. 05. 2018.

U ekološkoj poljoprivredi vrlo je važno koristiti zdravo, čisto i netretirano ekološko sjeme kako bi uzgojili biljke otpornije na bolesti i štetnike te osigurali bolju kvalitetu proizvoda uz više prinose.

S obzirom da je u Hrvatskoj ekološko sjemenarstvo tek na početku razvoja, surađujemo s najboljim europskim proizvođačima ekološkog sjemena. Svi proizvođači su male tvrtke ili zadruge s brojnim kooperantima – malim poljoprivrednicima.

Lokvina u svojoj ponudi ima sjeme povrća i začinskog bilja, sjeme za naklijavanje i uzgoj mikrozelenja, sjeme djetelina, trava i djetelinsko travnih smjesa, sjeme za zelenu gnojidbu, te sjeme kukuruza za stočnu i ljudsku ishranu, sjemenski krumpir i lučice raznih sorti, sve s ekološkim certifikatom te svim ostalim certifikatima za sjemensku robu, garantirano bez GMO.  Sjeme iz naše ponude vrhunske je kvalitete i može se dalje razmnožavati, ne držimo hibride. Često nas pitate možete li si ostaviti sjeme - DA, možete. Morat ćete se pridržavati načina uzgoja koji neće dovesti do miješanja sorti, što nije uvijek lako, no većinu sjemena može uzgojiti i prosječan vrtlar.

Prodaja eko sjemenja

Poveznice

biljke otporne na bolestinetretirano ekološko sjemesjeme povrća i začinskog biljasjeme za zelenu gnojidbuuzgoj mikrozelenja
  Djelatnosti - Sve