JANG JP-1 SIJAČICE U PONUDI

Objavljeno: 15. 12. 2022.
JANG JP-1 SIJAČICE U PONUDI

U ponudu smo uvrstili popularne ručne sijačice JANG JP-1, proizvedene u Južnoj Koreji. U Europi ih distribuira Terradonis terradonis. Postali smo njihov zastupnik za Hrvatsku. To su manje kompaktne sijačice idealne za manje površine i vrtove, od 500 m2 do 2 hektara. Prednosti su brojne, osim što si štedite leđa, omogućuju vam preciznu sjetvu i pravilne ravne redove bez teške mehanizacije. Serija njihovih ručnih sijačica dala je izvanredne rezultate kod poljoprivrednika i uzgajivača povrća koji trebaju kombinirati nisku cijenu i preciznost sjetve. 

Odlična zamjena za ručnu sjetvu! 

Ovisno o modelu, mogu se koristiti za sjetvu sitnog sjemena povrća (luk, mrkva, kupus, rotkvica, salata itd.) Ili krupnijeg sjemena poput kukuruza ili graha...Na raspolaganju je mnoštvo dodatne opreme za cijeli asortiman. U ponudu uvodimo ručne sijačice ali ako ste zainteresirani za sijačice u obliku nastavka za traktor, javite nam se s upitom.

Stavite ih na svoju listu želja i pratite naše novosti! Sijačice su na skladištu, a dostupni su i sjetveni valjci za razno sjeme.

 

 
  Novosti o ekološkoj proizvodnji - Sve