GRUENE WOCHE BERLIN

18. – 21.01.2016
4 dana / 3 noćenja

 

U suradnji sa putničkom agencijom Contineo donosimo Vam još jedno putovanje. Ovaj put idemo u Berlin.

Zeleni tjedan u Berlinu predstavlja jedinstveni svjetski sajam hrane, poljoprivrede i hortikulture. U skladu sa svjetskim potrošačkim trendovima sve više na značaju u okviru sajma dobivaju organski uzgajivači hrane, ruralni razvoj i vrtlarstvo. Na sajmu izlaže oko 1.700 izlagača iz 69 zemalja svijeta, a posjeti ga svake godine više od 400.000 posjetitelja. Paralelno sa sajamskom priredbom održava se i Globalni forum za hranu i poljoprivredu (GFFA) na kojem sudjeluje 65 svjetskih ministara poljoprivrede, kao i niz popratnih seminara i radionica.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 18.01.2016 (ponedjeljak): Pazin – Zagreb – Nuremberg

Polazak u 03,00h iz Pazina (Etradex). Vožnja u smjeru Rijeke. Polazak sa Vrata Jadrana u 03,40h. Nastavak vožnje autoputom prema Zagrebu. Mogućnost ukrcaja na odmorištu Plitvice, Zagreb. Nastavak vožnje u smjeru Austrije i Njemačke u smjeru Nuremberga , uz usputna zaustavljanja po potrebi. Na putu prema Nurembergu posjet jednoj EKO Farmi uz prezentaciju imanja i degustaciju proizvoda. Smještaj u hotel 3* na području Nuremberga. Noćenje.

2. dan 19.01.2016 (utorak) – NÜRNBERG – BERLIN

Raniji doručak. Odjava iz hotela. Vožnja u smjeru Berlina uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u Berlin po želji putnika, zainteresirani mogu otići na poludnevni posjet sajmu Gruene Woche. Sajam je otvoren do 18,00h. Za one koji ne žele sajam, opcija uz doplatu (minimalno 20 prijavljenih): popodnevni razgled Berlina uz stručno vodstvo. Po zatvaranju sajma, odlazak u hotel. Smještaj u sobe. Noćenje.

3. dan 20.01.2016 (srijeda) – BERLIN

Doručak. Cjelodnevni posjet sajmu Gruene Woche. Sajam je otvoren od 10,00h do 18,00h. Po zatvaranju sajma odlazak na večernju panoramsku vožnju Berlinom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan 21.01.2016 (četvrtak) – BERLIN – ZAGREB – PAZIN

Raniji doručak. Odjava iz hotela. Vožnja u smjeru Hrvatske uz usputna zaustavljanja. Dolazak kući u kasnim noćnim satima.

 

Cijena po osobi (minimalno 40 prijavljenih): 2.650,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi 1 noćenja s doručkom u Nurembergu, smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja s doručkom u Berlinu, posjet i degustacija na Bio farmi, razgledi prema programu, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana, PDV.

 

Za prijave i više informacija obratite se putničkoj agenciji Contineo.

Back to Top