Lokvina d.o.o. za ekološku poljoprivredu

Objavljeno: 03. 05. 2018.

Lokvina d.o.o. za ekološku poljoprivredu osnovana je 21. 06. 2013. za promociju ekološke poljoprivrede. Iz potrebe za kvalitetnim izvorima sjemena za vlastitu upotrebu nastalo je poduzeće koje pruža podršku ekološkim proizvođačima u nabavi potrebnih repromaterijala, prvenstveno sjemenske robe vrhunske kvalitete s ekološkim certifikatima. Pomažemo vam u izboru odgovarajuće tehnologije proizvodnje kako bi postigli što bolje prinose, te u stavljanju eko-proizvoda na tržište.

U ekološkoj poljoprivredi vrlo je važno koristiti zdravo, čisto i netretirano ekološko sjeme kako bi uzgojili biljke otpornije na bolesti i štetnike te osigurali bolju kvalitetu proizvoda uz više prinose. S obzirom da je u Hrvatskoj ekološko sjemenarstvo tek na početku razvoja, surađujemo s najboljim europskim proizvođačima ekološkog sjemena. Svi proizvođači su male tvrtke ili zadruge s brojnim kooperantima – malim poljoprivrednicima. Lokvina u svojoj ponudi ima sjeme povrća, začinskog bilja i cvijeća, sjeme za naklijavanje i uzgoj mikrozelenja, sjeme djetelina, trava i djetelinsko travnih smjesa, sjeme za zelenu gnojidbu, te sjeme kukuruza za stočnu i ljudsku ishranu, sjemenski krumpir i lučice raznih sorti, sve s ekološkim certifikatom te svim ostalim certifikatima za sjemensku robu, garantirano bez GMO.

Lokvina Vam može pomoći da uzgojite ili razvijete kvalitetne ekološke proizvode, te da ih plasirate na svjetsko tržište. Organiziramo sudjelovanje na eko-sajmovima, razna predavanja, seminare i radionice o ekološkoj poljoprivredi, čuvanju i proizvodnji sjemena i sl., te studijske posjete na druga imanja koja se bave ekološkom poljoprivredom u EU.

Lokvina d.o.o. za ekološku poljoprivredu

Poveznice

biljke otpornije na bolestibiljke otpornije na štetnikekvalitetni izvori sjemenanetretirano ekološko sjemepodrška ekološkim proizvođačimapromocija ekološke poljoprivrede
  Ekološko sjemenarstvo - Sve