Organiziramo putovanje na Međunarodni sajam ekološke proizvodnje BioFach

10. do 12. veljače 2016, Nürnberg, Njemačka

 

U suradnji s putničkom agencijom Contineo organiziramo posjet 27. Međunarodnom sajmu ekološke proizvodnje koji se održava od 10. do 13. veljače 2016. godine u Nürnbergu (Njemačka).

Međunarodni sajam ekološke proizvodnje i ekoloških proizvoda BioFach je jedan od najvećih sajmova takve vrste u svijetu uz koji se paralelno održava i Vivaness, sajam organske kozmetike za osobnu njegu i wellness.

Pokrovitelj sajma je IFOAM (Međunarodna organizacija za ekološku poljoprivredu), što garantira konstantno visoku kvalitetu izloženih proizvoda.

Republika Hrvatska po prvi put je 2009. godine sudjelovala na ovom prestižnom sajmu kao izlagač pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja uz potporu Hrvatske gospodarske komore.

Prošle godine na sajmu se predstavilo više od 2.200 proizvođača, a posjetilo ga je više od 42.000 posjetitelja.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan 10.02.2016 (srijeda): Pazin – Zagreb – Wels – Nürnberg

Polazak u 04,00h iz Pazina (Etradex). Vožnja u smjeru Rijeke. Polazak sa Vrata Jadrana u 04,40h. Nastavak vožnje autoputom prema Zagrebu. Mogućnost ukrcaja na odmorištu Plitvice, Zagreb. Vožnja autoputom u smjeru Austrije i Njemačke, uz usputna zaustavljanja po potrebi. Duža pauza u slikovitom gradu Welsu uz šetnju i razgled. Slobodno vrijeme za individualni ručak, kupnju suvenira… Dolazak u Nuremberg. Smještaj u hotel 3* udaljen svega 5 minuta vožnje od sajma BioFach. Noćenje.

 

  1. dan 11.02.2016 (četvrtak) – NÜRNBERG

Doručak. Cjelodnevni odlazak na 27. Međunarodni sajam ekološke poljoprivrede i ekoloških proizvoda BIOFACH 2016, jedan od najvećih sajmova takve vrste u svijetu. Slobodno vrijeme na sajmu do zatvaranja (18,00h). Povratak u hotel. Noćenje.

 

  1. dan 12.02.2016 (petak) – NÜRNBERG

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja u smjeru Hrvatske. Organizirani obilazak EKO farme. Razgled i prezentacija imanja te degustacija proizvoda. Nastavak vožnje prema Zagrebu, Rijeci i Istri. Dolazak kući u kasnim večernjim satima.

 

Cijena po osobi (minimalno 45 prijavljenih): 2.350,00 kn.

Cijena uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja s doručkom, posjet EKO farme + degustacija proizvoda, razgledi prema programu, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana, PDV.

 

Za prijave i više informacija o putovanju obratite se putničkoj agenciji Contineo.

 

Back to Top