Ekološko sjemenje povrća i začinskog bilja 2017.-2018.

Dragi vrtlari i profesionalni uzgajivači povrća,
Nudimo vam veliki izbor sjemena iz ekološkog uzgoja (sa certifikatom). Osim standardne ponude sjemena povrća i začinskog bilja, nudimo vam sjeme djeteline, trava i djetelinsko travnih smjesa, kukuruza za stočnu i ljudsku ishranu, sjemena za zelenu gnojidbu, sjemenski krumpir te lučice. U ponudu smo dodali i posebno sjeme za naklijavanje (proizvodnju klica i mikrozelenja). Pogledajte na stranicu INTERNET PRODAJA – KATALOG SJEMENJA. Ukoliko tražite nešto posebno, pošaljite nam mail s upitom.
Naručiti možete putem maila andrea.vugrinovic@lokvina.hr, slanjem upita, ili telefonom na 099-261-5807 ako vam je potreban i kakav savjet ili niste sigurni što naručiti. Sjeme koje imamo na skladištu šaljemo vam isti dan, a ako naručujete nešto posebno, dostava obično traje desetak dana, pa naručite na vrijeme.
Pratite bazu podataka dobavljača ekološkog sjemenskog i sadnog materijala koju u ožujku i rujnu objavljuje Ministarstvo poljoprivrede. Ako ste u sistemu certifikacije, dozvolu za korištenje netretiranog konvencionalnog sjemena možete dobiti od svoje nadzorne stanice (certifikacijske kuće) samo ako nema registriranog dobavljača odnosno ako sjetveni i sadni materijal iz ekološke proizvodnje nije dostupan. Informirajte se na vrijeme i ne kupujte konvencionalno sjeme prije nego što provjerite je li sjeme s ekološkim certifikatom dostupno. Svakako uđite u sistem ekološke certifikacije ako želite prodavati svoje proizvode s eko znakom.
Želimo vam uspješnu poljoprivrednu sezonu! 2018. godina će sigurno biti izazovna, no uz pametno gospodarenje i pažnju koju posvetimo zdravlju i plodnosti tla, biljkama i životinjama na našim imanjima, na kraju ćemo biti zadovoljni zdravom hranom koju proizvedemo. Mala gospodarstva koja proizvode za lokalno tržište mogu biti vrlo efikasna i profitabilna, kao i ona veća koja traže šire tržište. Udruživanje s drugim proizvođačima može pomoći na putu do uspjeha. Sretno!


excel-icon_100Narudžbenica sjeme povrća

 

 

 


Narudžbenica sjeme za naklijavanje
excel-icon_100

 

 

Back to Top