Ekološko sjemenje povrća i začinskog bilja – 2017.

Dragi vrtlari i profesionalni uzgajivači povrća,

Nudimo vam veliki izbor sjemena povrća i začinskog bilja iz ekološkog uzgoja (sa certifikatom). Pogledajte na stranicu INTERNET PRODAJA – KATALOG SJEMENJA. Ukoliko tražite nešto posebno, pošaljite nam mail s upitom.

Sigurno će vas veseliti što smo smanjili cijene da se uskladimo s novim PDV-om od 13%. Nismo mijenjali cijenu vrtlarskog pakiranja jer je proizvođač (zadruga BioSeme) u međuvremenu povećao cijenu tog pakiranja. Cjenik je ujedno i narudžbenica, nalazi se na INTERNET PRODAJA – NARUDŽBE.

Naručiti možete putem maila andrea.vugrinovic@lokvina.hr, slanjem upita ili narudžbenice, ili telefonom na 099-261-5807 ako vam je potreban i kakav savjet ili niste sigurni što naručiti. Sjeme koje imamo na skladištu šaljemo vam isti dan, a ako naručujete nešto posebno, dostava obično traje desetak dana, pa naručite na vrijeme.

Želimo vam uspješnu poljoprivrednu sezonu! Svakako uđite u sistem ekološke certifikacije ako želite prodavati svoje proizvode s eko znakom. 2017. godina će sigurno biti izazovna, no uz pametno gospodarenje i pažnju koju posvetimo zdravlju i plodnosti tla, biljkama i životinjama na našim imanjima, na kraju ćemo biti zadovoljni zdravom hranom koju proizvedemo. Mala gospodarstva koja proizvode za lokalno tržište mogu biti vrlo efikasna i profitabilna. Sretno!

Back to Top